Nov 4, 2017, 12:49 PM

Храна за размисъл 

  Poetry
329 1 6

 

Сълзите ми повикаха дъжда,
лицето ми повехна като цвете.
Дали в мен ще залича срама?
Навлякох си гнева на боговете.

В душата ми бушува ураган,
дълбоко в мен отекват гласовете.
Дали живота ми е пропилян? 
Поръчах сметката, платих за греховете!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??