4.11.2017 г., 12:49 ч.

Храна за размисъл 

  Поезия
336 1 5

 

Сълзите ми повикаха дъжда,
лицето ми повехна като цвете.
Дали в мен ще залича срама?
Навлякох си гнева на боговете.

В душата ми бушува ураган,
дълбоко в мен отекват гласовете.
Дали живота ми е пропилян? 
Поръчах сметката, платих за греховете!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??