Apr 16, 2017, 10:55 PM

Христос Воскресе 

  Poetry » Other
265 2 7

"Христос Воскресе!"

Този нощен възглас

въздуха разтресе!

И всеки вярващ казва:

"Воистина Воскресе!"

И всеки този възглас

в душата да приеме.

И с божия си проглас

добро да възприеме!

 

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ, ПРИЯТЕЛИ!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??