"Христос Воскресе!"
Този нощен възглас
въздуха разтресе!
И всеки вярващ казва:
"Воистина Воскресе!"
И всеки този възглас
в душата да приеме.
И с божия си проглас
добро да възприеме!
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ, ПРИЯТЕЛИ!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados