Mar 2, 2017, 6:15 PM

Хубава измама 

  Poetry » Love
431 0 0

И болката е хубава измама,

покръстила душата ми из път.

А всеки неин път е драма

и всяка драма – като смърт.

 

И всяка драма е красива,

и в твоята посърнала душа.

Щом ти от мене си отиваш

в горещото на споменна сълза.

 

А болката е хубава измама,

покръстила душите ни из път.

Но Бог с любов ще ги нахрани –

да тръгнат към небесния си връх!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??