Рамка със платно си купих днес.
На триножник дървен я поставих.
Тук сега със майсторство, с финес
как ще те рисувам си представих.
Цялото лице във бял нюанс,
а зад него е небето синьо.
Твоето лице ще е в анфанс
и със тип на шапка "Борсалино".
Със веждùчки тъмни, като мрак.
Със очи като едни мъниста.
С малко грим и сенки за мерак,
с линия, като сълзата чиста.
Устните ти, като ален мак,
цъфнал там далече сред полето.
И напръскани с червило-лак,
те да разкрасят докрай лицето.
А нослето малко - с чип фасон,
над устата гордо да наднича.
Със прическата "а ла гарсон"
всеки образа ти ще обича.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Радвам се, че харесвате!Поздрави от мен и хубава нова седмица!