1.02.2014 г., 21:07 ч.

Художник 

  Поезия » Любовна
401 0 6

Рамка със платно си купих днес.

На триножник дървен я поставих.

Тук сега със майсторство, с финес

как ще те рисувам си представих.

 

Цялото лице във бял нюанс,

а зад него е небето синьо.

Твоето лице ще е в анфанс

и със тип на шапка "Борсалино".

 

Със веждùчки тъмни, като мрак.

Със  очи като едни мъниста.

С малко грим и сенки за мерак,

с линия, като сълзата чиста.

 

Устните ти, като ален мак,

цъфнал там далече сред полето.

И напръскани с червило-лак,

те да разкрасят докрай лицето.

 

А нослето малко - с чип фасон,

над устата гордо да наднича.

Със прическата "а ла гарсон"

всеки образа ти ще обича.

 

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??