Mar 17, 2008, 10:21 PM

И четката ми пак рисува... 

  Poetry » Love
571 0 3

Колко наивно заобичах те...

Гръмотевица!

Ненавиждам те...

Художник по душа -

как рисувах те...

А пиша днес за теб

с цвят на болка,

малко носталгия,

нежност...

Откъде се взе?!

Трудно ще се справя

с твоето лице...

Няколко щрихи

ще поставя

и със сълзи тихи

живот ще му даря...

Колко наивно заобичах те?!

А цветовете в палитрата -

душата ми,

размиват се...

Ненавист ли?!

Страст нахлува!...

И четката ми пак рисува,

водена от сърцето,

най-милите черти...

Красиво е лицето,

красив си ти...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво е!
  • Много красиво написано, а и чувството ми е адски познато 6
  • Жестоко е спрямо теб самата да ненавиждаш човека, когото все още обичаш... КОлкото и да те е наранил, продължавай да рисуваш и с четка, и с перо... Така болката се преживява по-леко! Поздрав!
Random works
: ??:??