Jan 17, 2009, 9:53 AM

И пак... 

  Poetry
536 0 1

И пак отначало, дълбая, дълбая,

няма ли свършване тая ревност моя,

ревност безсмислена,

ревност изпразнена,

ревност към някого, който не съм имала!

 

Няма забравяне,

само болка и пак

има прощаване...

за какво ли, не знам.

 

Лека си търся,

надали ще намеря,

сърцето дарено е

в празни ръце.

© Пролет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??