Apr 10, 2009, 7:48 AM  

И сладкото горчи 

  Poetry » Love
1744 0 25

 

 

 

Две кадифени очи -

завързаха на възел сърцето ми,

две усмихнати очи -

бял пожар в мен гори.

Две кадифени очи -

изпепелиха всичко преди,

две усмихнати очи -

ден и нощ тичат в мечтите ми.

Две кадифени очи -

взривиха  тихите ми дни,

две усмихнати очи -

колко много сладкото горчи.

 

 

© Кръстина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??