10.04.2009 г., 7:48 ч.  

И сладкото горчи 

  Поезия » Любовна
1743 0 25

 

 

 

Две кадифени очи -

завързаха на възел сърцето ми,

две усмихнати очи -

бял пожар в мен гори.

Две кадифени очи -

изпепелиха всичко преди,

две усмихнати очи -

ден и нощ тичат в мечтите ми.

Две кадифени очи -

взривиха  тихите ми дни,

две усмихнати очи -

колко много сладкото горчи.

 

 

© Кръстина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??