И за красивите има място в рая
Но ти не бързай да гледаш натам
Аз седя на пейката и ти с мене почакай
Да дойде нашият ред да играем
Снощи беше ли ти хубаво
Под лунната топла разходка
И защо днес не е слънчево
И вятърът се опитва да ни изгони
А малката ти ръчичка в моята
Набръчкана шепа мълчи
Зад косата си леко усмихната си
И си хубава както преди
Има място в рая за двама ни
И е по-хубаво от наркотичния глад
Но ти стой тука да чакаме
Да се свърши със всичко
И да почне се пак
08.10.2009
© Десислав Илиев All rights reserved.