8.10.2009 г., 14:03 ч.

И за красивите има място в рая 

  Поезия
465 0 7

И за красивите има място в рая

Но ти не бързай да гледаш натам

Аз седя на пейката и ти с мене почакай

Да дойде нашият ред да играем

 

Снощи беше ли ти хубаво

Под лунната топла разходка

И защо днес не е слънчево

И вятърът се опитва да ни изгони

 

А малката ти ръчичка в моята

Набръчкана шепа мълчи

Зад косата си леко усмихната си

И си хубава както преди

 

Има място в рая за двама ни

И е по-хубаво от наркотичния глад

Но ти стой тука да чакаме

Да се свърши със всичко

И да почне се пак

 

08.10.2009

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??