И знаеш ли наистина, че няма нищо
като частичка в душата ми, оставено за теб...?
Ти си просто чувство безразлично,
жалко подобие на ходещ труп...
И знаеш ли, че никога не вярвах
в думите ти скучни за любов...?
Вътрешно дори те съжалявах,
казвайки, че за "НАС" на всичко си готов!
И знаеш ли, че нямаш и представа
какво е да си с истински човек?
Гордостта ти бавно се стопява...
За теб, прости ми, няма лек....!
И знаеш ли, че никога няма да обичаш,
но за жалост и обичан няма да си ти...?
Сам-самичък всичко си изграждаш
и сам пред теб светът ти се руши...!
И знаеш ли, че някога ме беше яд
да гледам колко много си наивен,
но днес, когато пак си в същия си ад,
разбирам че на "себе си" си верен!....
И знаеш ли, че нищичко не ми остави,
нито вечен спомен, нито разбити мечти...?
Защото всичко в мен забрави,
че някога си съществувал ти...!
© Тинка Найденова All rights reserved.