Mar 4, 2005, 8:00 PM

Иэмислен живот 

  Poetry
1002 0 4
Откраднати срещи и страст,
откраднати мигове вечност..
Откраднати ласки
в измислен живот...
Измислена обич,
накъсани сЪлзи..
в лабиринт от строшени мечти.
Откраднат..
Измислен..
Строшен!
Това е светът ми!!!

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??