4 мар. 2005 г., 20:00

Иэмислен живот 

  Поэзия
1001 0 4
Откраднати срещи и страст,
откраднати мигове вечност..
Откраднати ласки
в измислен живот...
Измислена обич,
накъсани сЪлзи..
в лабиринт от строшени мечти.
Откраднат..
Измислен..
Строшен!
Това е светът ми!!!

© Тони Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??