Sep 18, 2012, 10:00 AM  

Сергей Игнатов и тетрадки с лика на Азис 

  Poetry » Civilian
514 0 2

Игнатов фалшиви ценности ни предлага

и продължава образованието ни да излага.

Чалга, псевдокултура той безсъвестно толерира,

ценностната система на младежта деградира.

Вместо да предпази децата от опростачването,

вместо да е на високо ниво на тях обучението,

вместо грижата да е от основните приоритети -

министърът им офертира псевдоавторитети!

А вие много мислете, уважаеми родители,

когато ви предлагат поредните "спасители"!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Никола,министърът одобрява създаването на такива тетрадки.За това става въпрос.Имаше информация за това в "Дарик".
  • Тетрадките ги е напечатал някой,който е приватизирал печатницата.А приватизацията е направиха комунистите! Министър тетрадки не печата!Успех,Гоше!
Random works
: ??:??