Игнатов фалшиви ценности ни предлага
и продължава образованието ни да излага.
Чалга, псевдокултура той безсъвестно толерира,
ценностната система на младежта деградира.
Вместо да предпази децата от опростачването,
вместо да е на високо ниво на тях обучението,
вместо грижата да е от основните приоритети -
министърът им офертира псевдоавторитети!
А вие много мислете, уважаеми родители,
когато ви предлагат поредните "спасители"!
© Георги Todos los derechos reservados