Feb 5, 2010, 7:50 PM

Игра ли е животът? 

  Poetry » Other
804 0 0

Игра ли е животът и хората - играчи?

Игра, само за познавачи...?

Стартът е даден,

започваш да тичаш;

Финала коварен

да прекрачиш се вричаш...

Играчите те подминават,

заблудените изостават,

повечето че ще победят си внушават,

за победата всички се изкушават...

Път трънлив, пътечка пряка.

Всеки скача, навежда се, кляка.

Финалът наближава, но кой ще го прекрачи...?

 

Игра ли е животът...?

© Поли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??