5 feb 2010, 19:50

Игра ли е животът? 

  Poesía » Otra
803 0 0

Игра ли е животът и хората - играчи?

Игра, само за познавачи...?

Стартът е даден,

започваш да тичаш;

Финала коварен

да прекрачиш се вричаш...

Играчите те подминават,

заблудените изостават,

повечето че ще победят си внушават,

за победата всички се изкушават...

Път трънлив, пътечка пряка.

Всеки скача, навежда се, кляка.

Финалът наближава, но кой ще го прекрачи...?

 

Игра ли е животът...?

© Поли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??