Nov 8, 2023, 11:34 AM

Имам свое място под небето 

  Poetry » Other
435 2 4

Имам свое място под небето,

знам си вече своята цена,

отдавна в мен отиде си детето,

което вярваше на всьо и вся.

 

Не че добротата ми е чужда,

но не съм наивна светлина,

дето грееше дори без нужда

доста паразити по света.

 

 

Аделина Колева

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??