Имам свое място под небето,
знам си вече своята цена,
отдавна в мен отиде си детето,
което вярваше на всьо и вся.
Не че добротата ми е чужда,
но не съм наивна светлина,
дето грееше дори без нужда
доста паразити по света.
Аделина Колева
© Аделина Колева Все права защищены