Името ми е Самота,
моят дом е твоето сърце…
Предвестница съм на смъртта,
направена съм от твоите ръце!
Името ми е Сълза,
раждам се, умирам върху нечие лице…
Появявам се, когато онази тъга
се откъсне от леденото сърце…
Името ми е Болка,
разбивам се като вълна пенлива…
В бурното море... Съвсем сама!
Болка съм…Свенлива!
Името ми е Любов,
покорявам нежно човешките сърца!
Наричат ме Живот,
защото съм спасителката от смъртта!
© Усмивка All rights reserved.
с обич, Усмивка.