13 ene 2008, 23:42

Името ми е... 

  Poesía
536 0 2

Името ми е Самота,

моят дом е твоето сърце…

Предвестница съм на смъртта,

направена съм от твоите ръце!

 

Името ми е Сълза,

раждам се, умирам върху нечие лице…

Появявам се, когато онази тъга

се откъсне от леденото сърце…

 

Името ми е Болка,

разбивам се като вълна пенлива…

В бурното море... Съвсем сама!

Болка съм…Свенлива!

 

Името ми е Любов,

покорявам нежно човешките сърца!

Наричат ме Живот,

защото съм спасителката от смъртта!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова е хубаво...!
    с обич, Усмивка.
  • "Името ми е Сълза,
    раждам се, умирам върху нечие лице…
    Появявам се, когато онази тъга
    се откъсне от леденото сърце…"

    Прекрасен стих!!!
    Името ти е Усмивка!
Propuestas
: ??:??