Jul 13, 2014, 9:57 AM

Името ми ще остане 

  Poetry
441 0 6

Денят във нощ да се превърне;

страна луната да обърне;

 

от запад слънце да изгрява;

вода от лед да се загрява;

 

и рак по правата да тръгне;

вода от камък да изтръгне;

 

морето в пръст да се зарови

и скорпион да се отрови;

 

река към извора да тръгне

и зло от радост да обръгне;

 

дървото корен да обърне

и детство в мене да се върне,

 

аз винаги ще съм Никола

и след смъртта си даже гола! 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??