Денят във нощ да се превърне;
страна луната да обърне;
от запад слънце да изгрява;
вода от лед да се загрява;
и рак по правата да тръгне;
вода от камък да изтръгне;
морето в пръст да се зарови
и скорпион да се отрови;
река към извора да тръгне
и зло от радост да обръгне;
дървото корен да обърне
и детство в мене да се върне,
аз винаги ще съм Никола
и след смъртта си даже гола!
© Никола Апостолов Все права защищены
само така!!!