May 14, 2007, 11:35 PM

ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа 10 

  Poetry
607 0 3

ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
      (Една жена каза)

             XVI  новина

Политиците ни наши родни
посегнаха и на каноните синодни.
Църквата ни на тезгях сложиха
и безсрамно си я поделиха.
Вяра, тайнство и достойнство
взеха в политическото войнство.
Свещеници дори се сбиха
и волята на Бога загърбиха.


2002 г., гр. Пловдив

© Мария Никленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??