ИНФОАГЕНЦИЯ ЕЖеКа
(Една жена каза)
XVI новина
Политиците ни наши родни
посегнаха и на каноните синодни.
Църквата ни на тезгях сложиха
и безсрамно си я поделиха.
Вяра, тайнство и достойнство
взеха в политическото войнство.
Свещеници дори се сбиха
и волята на Бога загърбиха.
2002 г., гр. Пловдив
© Мария Никленова Все права защищены