Nov 25, 2008, 8:31 AM

Искам 

  Poetry
407 0 0

Искам да те обичам

както никой досега.

Искам да ти се вричам

в любов до край света.

Искам света си в теб да открия.

Мъката дълбоко в себе си да скрия.

Да я изгубя някъде в морето.

Никога да не стига обратно до сърцето.

Искам любов и ласки да ти дарявам.

Искам никога да не се предавам.

Искам да открием заедно нашите мечти.

И душата ми да полети...

Да полети и да се понесе сред ангели добри.

Да скрият с белите си криле плачещото ми сърце.

Да скрият и в златните си коси моите болезнени сълзи.

© Радена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??