Искам да те обичам
както никой досега.
Искам да ти се вричам
в любов до край света.
Искам света си в теб да открия.
Мъката дълбоко в себе си да скрия.
Да я изгубя някъде в морето.
Никога да не стига обратно до сърцето.
Искам любов и ласки да ти дарявам.
Искам никога да не се предавам.
Искам да открием заедно нашите мечти.
И душата ми да полети...
Да полети и да се понесе сред ангели добри.
Да скрият с белите си криле плачещото ми сърце.
Да скрият и в златните си коси моите болезнени сълзи.
© Радена Всички права запазени