Jun 8, 2017, 2:36 PM  

Искам да съм турист швед! 

  Poetry » Civilian
715 0 0

Искам да съм турист швед -

в България камериерка да ритам

и за мен да няма закони, ред,

та да правя каквото си искам, без да питам!

© Георги All rights reserved.

Този турист трябва да бъде наказан, защото иначе всеки чуждестранен турист ще почне да прави каквото си иска!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??