8 jun 2017, 14:36  

Искам да съм турист швед! 

  Poesía » Civil
713 0 0

Искам да съм турист швед -

в България камериерка да ритам

и за мен да няма закони, ред,

та да правя каквото си искам, без да питам!

© Георги Todos los derechos reservados

Този турист трябва да бъде наказан, защото иначе всеки чуждестранен турист ще почне да прави каквото си иска!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??