Искам просто да обичам...♥
Казват, хубаво било да бъдеш влюбен,
защо тогава се страхувам да обичам?
Трябвало човек да бъде неразумен.
Всяка мисъл от себе си събличам.
Ще боли, ще ме ранят и ще плача,
ще ме направи ранима любовта.
Сълзите си ще крия в здрача
и ще се проклинам за това.
Защо е този страх... ненужен?
Времето в часовника изтича.
Аз съм все тъй ничия и чужда.
Искам просто да обичам.
© Или Дадарова All rights reserved.