16.06.2010 г., 20:51 ч.

Искам просто да обичам... 

  Поезия
638 0 3

Искам просто да обичам...

 

Казват, хубаво било да бъдеш влюбен,

защо тогава се страхувам да обичам?

Трябвало човек да бъде неразумен.

Всяка мисъл от себе си събличам.

 

Ще боли, ще ме ранят и ще плача,

ще ме направи ранима любовта.

Сълзите си ще крия в здрача

и ще се проклинам за това.

 

Защо е този страх... ненужен?

Времето в часовника изтича.

Аз съм все тъй ничия и чужда.

Искам просто да обичам.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всичко идва с времето, след голямото чакане в самота идва и насладата, знам, че е так. Ще обичаш! Трябва да потърсиш подходящият, който няма да ти остави любовни рани.
  • Усмихни се. Не се знае кой ще се влюби в усмивката ти
Предложения
: ??:??