Jun 14, 2009, 7:12 PM

Искам с теб 

  Poetry » Love
581 0 0

Искам с теб да споделя,

че те обичам много силно.

Искам с теб мечтите си да осъществя

и вече лицето  ми да не е унило.

 

Искам повече от всичко на света

да ми отвърнеш на чувствата.

Искам "обичам те"да казваш,

вечер в прегръдките ми де заспиваш.

 

Искам с теб да посрещам изгрева

и небесната синева.

Искам с теб да се разхождам

боса по зелената трева.

 

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??