14.06.2009 г., 19:12 ч.

Искам с теб 

  Поезия » Любовна
582 0 0

Искам с теб да споделя,

че те обичам много силно.

Искам с теб мечтите си да осъществя

и вече лицето  ми да не е унило.

 

Искам повече от всичко на света

да ми отвърнеш на чувствата.

Искам "обичам те"да казваш,

вечер в прегръдките ми де заспиваш.

 

Искам с теб да посрещам изгрева

и небесната синева.

Искам с теб да се разхождам

боса по зелената трева.

 

 

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??