От пролетния цвят наляла устни,
в къдрици вплела вятърния зов,
изваяна от погледи изкусни -
родена си за истинска любов.
Поети с теб въздишките римуват,
художници обличат те в платна...
Така прекрасно е, че съществуваш
във порива на мъжките сърца...
От майчината ласка сила взела -
вълшебна фея с плачещи очи...
Ти път през всяка трудност си поела,
за да се сбъдват детските мечти...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!!!
© Михаил Цветански All rights reserved.