9 mar 2011, 10:11

Истинска жена 

  Poesía » Otra
2065 0 20

От пролетния цвят наляла устни,

в къдрици вплела вятърния зов,

изваяна от погледи изкусни -

родена си за истинска любов.

 

Поети с теб въздишките римуват,

художници обличат те в платна...

Така прекрасно е, че съществуваш

във порива на мъжките сърца...

 

От майчината ласка сила взела -

вълшебна фея  с плачещи очи...

Ти път през всяка трудност си поела,

за да се сбъдват  детските мечти...

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!!!

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??