May 15, 2013, 11:12 AM

Изборът 

  Poetry
415 0 1

Ще се разделя с душата.

Тя над мене надделя.

С вечен спор върху нещата

и глава ми побеля.

 

Тялото избра земята -

вечно в нея да лежи,

а душата ми прелята

във ефира да кръжи.

 

Да се рее сред звездите

като шепа светлина

и да търси тя следите

на отминала жена.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??