Изгарях в твоите ръце,
разтапях се в твоите нозе.
Желаех да съм твоя в този час,
исках душата да ти взема аз.
Копнежът и страстта
взеха власт над разума.
Усещах всяка тръпка в твоето тяло,
сърцето заби полудяло.
Ах ,тази съвест защо не спи?
Защо не спира да кори?
И все пак искам да докосваш,
нежно да ме галиш и да омагъосваш!
А накрая дали ще се разкая,
или с теб ще ида в рая?
© Дияна Дамянова All rights reserved.