29.10.2009 г., 23:00 ч.

Изгарях в твоите ръце 

  Поезия » Любовна
689 0 1

Изгарях в твоите ръце,

разтапях се в твоите нозе.

Желаех да съм твоя в този час,

исках душата да ти взема аз.

 

 

Копнежът и страстта

взеха власт над разума.

Усещах всяка тръпка в твоето тяло,

сърцето заби полудяло.

 

 

Ах ,тази съвест защо не спи?

Защо не спира да кори?

 

 

И все пак искам да докосваш,

нежно да ме галиш и да омагъосваш!

А накрая дали ще се разкая,

или с теб ще ида в рая?

© Дияна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога желанията на тялото са пагубни за душата... ако разкаянието е цената която трябва да заплатиш, ако трябва да размениш миг в рая за вечност на земята... изборът е труден. Но какъвто и да е той - връщане след него няма
Предложения
: ??:??