Nov 18, 2011, 12:03 PM

Изгаряща любов 

  Poetry » Love
1103 0 2

Любов неземна нашата беше,

изгаряше ни отвътре, знам,

но ти издържа като че ли,

този бунт на любовта.

 

Мила моя, сладка моя,

обърни се ти и виж,

пленници сме ний на таз любов неземна,

и така ще бъде вечно,

докато смъртта ни раздели.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??