Любов неземна нашата беше,
изгаряше ни отвътре, знам,
но ти издържа като че ли,
този бунт на любовта.
Мила моя, сладка моя,
обърни се ти и виж,
пленници сме ний на таз любов неземна,
и така ще бъде вечно,
докато смъртта ни раздели.
© Никола Диманов Все права защищены