Не съм сигурен, че нощ е всичко
обгърнато от студ и тъмнина.
Не съм сигурен, че всеки поглед
замечтан вкарва се в ураган.
В миналото, в паметта - една светлина,
един миг, едно сега, една мечта и обич,
от друго време, пространство и място -
само тя познава това, което животът не.
© Теодор Тедсън All rights reserved.