15.04.2017 г., 8:40 ч.

Изглежда ми... 

  Поезия » Свободен стих
558 0 0

 

Не съм сигурен, че нощ е всичко

обгърнато от студ и тъмнина.

Не съм сигурен, че всеки поглед

замечтан вкарва се в ураган.

 

В миналото, в паметта - една светлина,

един миг, едно сега, една мечта и обич,

от друго време, пространство и място -

само тя познава това, което животът не.

© Теодор Тедсън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??