Sep 27, 2008, 3:56 PM

Изгубени 

  Poetry » Love
491 0 2


Изгубих се в камбанения ек…

В улуците – последни капки дъжд.

Почувствах се за първи път човек,

от тишината покорен, но изведнъж…

… погледна ме, тъгата се стопи,

… ръцете ни здраво преплетени

люлееха в унес мечти,

от очите ни нежно усетени.

 

14.09.2008

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??