27.09.2008 г., 15:56 ч.

Изгубени 

  Поезия » Любовна
492 0 2


Изгубих се в камбанения ек…

В улуците – последни капки дъжд.

Почувствах се за първи път човек,

от тишината покорен, но изведнъж…

… погледна ме, тъгата се стопи,

… ръцете ни здраво преплетени

люлееха в унес мечти,

от очите ни нежно усетени.

 

14.09.2008

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??