Mar 2, 2008, 5:50 PM

Изход 

  Poetry
544 0 2

Отново ме разочарова

и напълни сърцето ми с отрова.

Мислех, че си идеален,

но си като другите - банален.

Отново разбито е моето сърце

и плаче като малко дете.

Лудо в тебе аз се влюбих

и живота си погубих.

Заради теб аз живях

и много много мечтах.

За какво сега да живея?

Нямам сили вече да се смея.

 Намерих сили само за това,

да взема ножа в ръка

силно да заможа

и сърцето си да пронижа.

Така от мъката се оттървах

и в по-добър свят заживях.

 

 

Посветено на новия ми живот...

© Стефка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??