Jun 21, 2024, 12:21 AM

Измислих си стая 

  Poetry » Love
169 2 8

Измислих си стая,

в която те чаках.

С големи прозорци,

да ни е светло.

Стая с бели стени,

да ни е просторно

и с пухкав килим,

да ни е луксозно.

С удобно легло

и с маса за двама,

с две чаши мерло,

с три рози във ваза.

И свещи запалих

с аромат на канела.

В сатен се облякох

и нежна дантела.

И те чаках сама

до мен да приседнеш.

А забравих да сложа врата,

през която да влезнеш…

© Ива ВалМан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??