Измислих си стая,
в която те чаках.
С големи прозорци,
да ни е светло.
Стая с бели стени,
да ни е просторно
и с пухкав килим,
да ни е луксозно.
С удобно легло
и с маса за двама,
с две чаши мерло,
с три рози във ваза.
И свещи запалих
с аромат на канела.
В сатен се облякох
и нежна дантела.
И те чаках сама
до мен да приседнеш.
А забравих да сложа врата,
през която да влезнеш…
© Ива ВалМан Все права защищены